آخرین خبرها

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگي

Stuffed Tomatoes 300x252 - طرز تهیه دلمه گوجه فرنگي
مواد لازم :

گوجه فرنگي سفت و درشت 4 عدد
نان تست سرخ شده 3 عدد
سير 2 تا 3 حبه
آب نصف پيمانه
گشنيز تازه خرد شده 4 قاشق غذاخوري
پياز نگيني خرد شده 1 عدد متوسط
جوزبویا ، نمك و فلفل به مقدار كافي
روغن زيتون یک چهارم پيمانه
رب گوجه فرنگي یک پنجم قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي ريز شده 1 عدد
پودر نان به مقدار كافي

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگي :
گوجه فرنگي ها را از وسط دو نيمه كره داخل آن را خالي كنيد. مراقب باشيد لبه هاي گوجه فرنگي آسيب نبيند ، فیله گوجه فرنگی ها را ريز كنيد . روغن را در تابه ريخته ، سير رنده شده را در آن تفت دهيد ، پياز را اضافه كنيد و تفت دهيد . وقتي پياز سبك شد قبل ازآنکه طلايي رنگ شود فيله گوجه و گوجه فرنگي هاي ريز شده و رب گوجه را به پياز افزوده و 3 تا 4 دقيقه تفت دهيد . سپس گشنيز خرد شده و آب را بیفزایید ؛ همین که به جوش آمد ، حرارت را كم كنيد و بگذاريد تا آهسته بجوشد گوجه فرنگي ها پخته شده و آب آنها كمي كشيده شود . نان تست را به شكل مربع تكه كرده و سرخ كنيد و سپس همراه نمك و فلفل و جوزبویا به گوجه فرنگي ها اضافه كنيد. مواد را خوب مخلوط كرده و بعد از 2 تا 3 دقيقه از روي حرارت برداريد . داخل گوجه فرنگي ها را كه خالي كرده بوديد از اين مواد پر كنيد . دلمه ها را در ظرف پيركس بچينيند روي آن كمي پودر نان بپاشيد و در فر با حرارت متوسط و به مدت 15 تا 20 دقيقه قرار دهيد . اين غذاي ساده مي تواند عصرانه يا پيش غذاي خوبي براي شما و خانواده تان باشد.

نكته آشپزي :
مي توانيد به جاي اينكه تكه هاي نان تست را سرخ كنيد در فر و بدون روغن خشك كنيد .

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *