سالادِ نودلِ میگو
این سالاد میگوی لذتبخش مجموعهای از خوراکیهای خوشرنگ و تازه را همراه با سس لیمو، و سس تند و شیرین کنار هم گرد میآورد.
مواد لازم برای 4 نفر
500 گرم نودل برنج
100 گرم غلاف نخود فرنگی، دو سر آنها را جدا کنید.
2 فلفل قرمز بلند، هسته آن را در آورید، در حلقههای باریک ببرید.
1 لیوان جوانۀ نخود فرنگی، تمیز شده
4 پیازچه، بریده شده به شکل حلقههای مورب باریک
750 گرم میگوی پخته شده، بدون پوست، با دم، بدون نخ
1 لیوان برگ گشنیز
1/3 لیوان سس فلفلی و شیرین
2 لیموی کوچک، آب آنها را بگیرید.
دستورالعمل
قدم اول: نودل و غلافهای نخودفرنگی را در دو کاسۀ مقاوم در برابر حرارت قرار دهید. آنها را با آب داغ بپوشانید. برای 3 دقیقه منتظر بمانید. سپس آب آنها را گرفته و با آب سرد آنها را تازه کنید. نخودفرنگی را با دستمال کاغذی خشک کنید. آن را با برشهای طولی باریک قسمت کنید.
قدم دوم: نودل، نخودفرنگی، فلفلها، جوانۀ نخودفرنگی، پیازچه، میگو و گشنیز را در یک کاسۀ بزرگ ترکیب کنید.
قدم سوم: ¼ آب لیمو را همراه با مقداری سس درون یک کاسه کوچک ریخته و تا وقتی ترکیب شدند هم بزنید. این سس را بروی سالاد نودل میگوی خود بریزید. هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس آنرا با قاشق درون بشقاب ریخته و سرو کنید.
منبع : آلامتو