آخرین خبرها

طرز تهیه سس خردل

2015651628060a 300x199 - طرز تهیه سس خردل

مواد لازم برای یک پیمانه سس خردل :

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

آبلیمو

۱/۴پیمانه

100 گرم / 5 کالری

پودر خردل

دو قاشق سوپخوری

100 گرم / 452 کالری

خامه

چهار قاشق سوپخوری

100 گرم / 350 کالری

نمک

۱/۴ قاشق چایخوری

100 گرم / 0 کالری

فلفل سیاه

نصف قاشق چایخوری

100 گرم / 0 کالری

طرز تهیه سس خردل :

*. ابتدا آبلیمو، پودر خردل، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی می ریزیم و با قاشق کاملا هم می زنیم تا یکدست شود.

*. در آخر خامه را به آن اضافه می کنیم و همه مواد را کاملا با هم مخلوط می کنیم.

*. این سس بهتر است همزمان با خوراک اصلی تهیه شود.

*. سس خردل را تا حداکثر سه روز در یخچال و در ظرف شیشه ای در بسته می توان نگه داشت.

خواص خردل :

رفع احتقان خلط سینه :

*. بنا به دلایل ناشناخته خردل خلط به وجود آمده را از بین می برد. به جای استفاده از داروهای موضعی، کمی پودر خردل روی سینه خود بمالید و سپس پارچه خیس شده در آب داغ را روی آن قرار دهید. مطمئن باشید در عرض چند دقیقه احساس بهتری پیدا خواهید کرد. این کار برای کمردرد و سینوزیت نیز مفید است.

منبع : آکا ایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *