آخرین خبرها

طرز تهیه سس گوجه فرنگی پاستا

 

پوره گوجه فرنگی دو فنجان – پیاز یکعدد بزرگ – سیر یک حبه -سبزیجات معطر شامل شوید ، گشنیز ، جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری– آبلیمو ترش تازه یک قاشق غذاخوری – نمک ، فلفل ، زردچوبه ، آویشن به مقدار لازم – آب جوش نیم پیمانه.

روش تهیه سس گوجه فرنگی:

پیاز را بصورت کشمشی خرد میکنیم ، سیر را رنده میکنیم .کمی روغن زیتون داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت زیاد بگذارید ، پیاز و سیر را داخل روغن ریخته هم میزنیم تا نرم شود . قبل از طلایی شدن پیاز پوره  گوجه فرنگی ، نمک و ادویه جات را اضافه کرده و هم بزنید و پس از اینکه آب گوجه تبخیر شد آبلیمو و سبزیجات معطر را به آن بیفرایید و وقتی غلیظ شد از روی شعله بردارید .اگر خیلی سفت شد کمی آب به آن اضافه کنید

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Reza Vahedi

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *