پوره گوجه فرنگی دو فنجان – پیاز یکعدد بزرگ – سیر یک حبه -سبزیجات معطر شامل شوید ، گشنیز ، جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری– آبلیمو ترش تازه یک قاشق غذاخوری – نمک ، فلفل ، زردچوبه ، آویشن به مقدار لازم – آب جوش نیم پیمانه.
روش تهیه سس گوجه فرنگی:
پیاز را بصورت کشمشی خرد میکنیم ، سیر را رنده میکنیم .کمی روغن زیتون داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت زیاد بگذارید ، پیاز و سیر را داخل روغن ریخته هم میزنیم تا نرم شود . قبل از طلایی شدن پیاز پوره گوجه فرنگی ، نمک و ادویه جات را اضافه کرده و هم بزنید و پس از اینکه آب گوجه تبخیر شد آبلیمو و سبزیجات معطر را به آن بیفرایید و وقتی غلیظ شد از روی شعله بردارید .اگر خیلی سفت شد کمی آب به آن اضافه کنید