آخرین خبرها

طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج

سوپ قارچ و اسفناج سوپی بسیا رساده می باشد . این سوپ مقوی از موادی همچون قارچ شیر اسفناج ترکیب شده است با دانشنامه تی تیل همراه باشید برای آموزش تهیه سوپ قارچ و اسفناج

قارچ و اسفناج - طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج
سوپ قارچ و اسفناج

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و اسفناج

قارچ خرد شده………………………….نصف لیوان

پیاز خرد شده…………………………….نصف لیوان

کره……………………………………….2 قاشق غذاخوری

شیر…………………………………….سه و یک چهارم لیوان

پودر جوز هندی، پودر سیر، نمک و فلفل……….. به مقدار کم

آرد ذرت…………………………………………… ۲ قاشق مرباخوری

اسفناج ……………………………………………..یک کیلوگرم

پنیر خامه ای……………………………………….. ۱۱۵ گرم

طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج

* قارچ را روی حرارت ملایم با کره تفت دهید تا نرم شود.

* ۳ لیوان شیر و ادویه به قارچ اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید.

* آرد ذرت را با یک چهارم لیوان شیر مخلوط کنید و به تدریج به مواد قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

* سوپ را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود سپس بگذارید روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه بپزد.

* اسفناج خرد شده و کاملا آب گرفته را به همراه پنیر خامه ای به سوپ اضافه کنید و در حالی که مرتب هم می زنید بگذارید اسفناج پخته شود و پنیر نیز کاملا آب شود.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *