سوپ قارچ و اسفناج سوپی بسیا رساده می باشد . این سوپ مقوی از موادی همچون قارچ شیر اسفناج ترکیب شده است با دانشنامه تی تیل همراه باشید برای آموزش تهیه سوپ قارچ و اسفناج
مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و اسفناج
قارچ خرد شده………………………….نصف لیوان
پیاز خرد شده…………………………….نصف لیوان
کره……………………………………….2 قاشق غذاخوری
شیر…………………………………….سه و یک چهارم لیوان
پودر جوز هندی، پودر سیر، نمک و فلفل……….. به مقدار کم
آرد ذرت…………………………………………… ۲ قاشق مرباخوری
اسفناج ……………………………………………..یک کیلوگرم
پنیر خامه ای……………………………………….. ۱۱۵ گرم
طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج
* قارچ را روی حرارت ملایم با کره تفت دهید تا نرم شود.
* ۳ لیوان شیر و ادویه به قارچ اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید.
* آرد ذرت را با یک چهارم لیوان شیر مخلوط کنید و به تدریج به مواد قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
* سوپ را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود سپس بگذارید روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه بپزد.
* اسفناج خرد شده و کاملا آب گرفته را به همراه پنیر خامه ای به سوپ اضافه کنید و در حالی که مرتب هم می زنید بگذارید اسفناج پخته شود و پنیر نیز کاملا آب شود.