آخرین خبرها

طرز تهیه سوپ کدو تنبل خامه‌ای

سوپ کدو تنبل خامه‌ای

Creamy pumpkin soup 300x200 - طرز تهیه سوپ کدو تنبل خامه‌ای

 

یک سوپ خوشمزه و مقوی را در مجله آشپزی مدرن آلامتو تجربه کنید.

مواد لازم
2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
1 عدد پیاز خرد شده
2 حبه سیر خرد شده
600 گرم کدو تنبل خرد شده
1 عدد سیب زمینی خرد شده
2 عدد هویج خرد شده
1 عدد تره فرنگی خرد شده( فقط قسمت سفید ان)
نصف قاشق سوپخوری جوز هندی
3 فنجان آب مرغ
نصف فنجان خامه
1 قاشق سوپخوری تخم کدوی بو داده
قره قاط خشک شده و جعفری به مقدار لازم
دستور پخت
مرحله 1: روغن را داخل یک ماهیتابه بزرگ ریخته و آن را بر روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا داغ شود. پیاز را به آن اضافه کرده و به مدت 2 الی 3 دقیقه آن را سرخ می‌کنیم. سیر و سبزیجات و جوز هندی را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم که خوب بپزد. سپس آب مرغ را به اضافه 2 فنجان آب به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم به جوش بیاید. دمای اجاق را کم می‌کنیم و بعد درب ظرف را می‌بندیم تا سوپمان بمدت 25 دقیقه بپزد. بعد آن را کنار می‌گذاریم تا به آرامی سرد شود.

مرحله 2: همه مواد را درون مخلوط کن می‌ریزیم تا سوپمان کاملا صاف و یکدست شود. سپس دوباره آن را داخل ماهیتابه می‌ ریزیم و آن را روی حرارت ملایم اجاق می‌گذاریم. خامه را به آن اضافه کرده و کاملا به هم می‌زنیم سپس ادویه‌جات را به آن اضافه می‌کنیم. در آخر می‌توانیم روی آن را با جعفری و تخم کدو و روغن زیتون بپوشانیم و آن را سرو کنیم.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *