سوپ کدو تنبل خامهای
یک سوپ خوشمزه و مقوی را در مجله آشپزی مدرن آلامتو تجربه کنید.
مواد لازم
2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
1 عدد پیاز خرد شده
2 حبه سیر خرد شده
600 گرم کدو تنبل خرد شده
1 عدد سیب زمینی خرد شده
2 عدد هویج خرد شده
1 عدد تره فرنگی خرد شده( فقط قسمت سفید ان)
نصف قاشق سوپخوری جوز هندی
3 فنجان آب مرغ
نصف فنجان خامه
1 قاشق سوپخوری تخم کدوی بو داده
قره قاط خشک شده و جعفری به مقدار لازم
دستور پخت
مرحله 1: روغن را داخل یک ماهیتابه بزرگ ریخته و آن را بر روی حرارت ملایم میگذاریم تا داغ شود. پیاز را به آن اضافه کرده و به مدت 2 الی 3 دقیقه آن را سرخ میکنیم. سیر و سبزیجات و جوز هندی را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم که خوب بپزد. سپس آب مرغ را به اضافه 2 فنجان آب به آن اضافه میکنیم و میگذاریم به جوش بیاید. دمای اجاق را کم میکنیم و بعد درب ظرف را میبندیم تا سوپمان بمدت 25 دقیقه بپزد. بعد آن را کنار میگذاریم تا به آرامی سرد شود.
مرحله 2: همه مواد را درون مخلوط کن میریزیم تا سوپمان کاملا صاف و یکدست شود. سپس دوباره آن را داخل ماهیتابه می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم اجاق میگذاریم. خامه را به آن اضافه کرده و کاملا به هم میزنیم سپس ادویهجات را به آن اضافه میکنیم. در آخر میتوانیم روی آن را با جعفری و تخم کدو و روغن زیتون بپوشانیم و آن را سرو کنیم.
منبع : آلامتو