آخرین خبرها

طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی

طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی –

مواد لازم (برای 4 نفر) :

برنج 3 پیمانه

سیب زمینی 2 عدد متوسط نگینی شده

گوشت چرخ کرده 200 گرم

یک عدد پیاز

شوید خشک 6 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و زعفران دم کرده به مقدار لازم

طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی :

پلو کرمانشاهی - طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی

برنجو وقتی ریختین تو آبجوش 3 تا 4 دقیقه بعدش سیب زمینی هارو هم بریزین تو آبجوش (که تقریبا هم زمان باهم پخته شن) و وقتی برنج نیمپز شد برنجو سیب زمینیو آبکشش کنین سپس پیازو تف بدین وقتی طلایی شد گوشتو بهش اضافه کنین سپس و خوب هم بزنین و لهش کنین سپس نمک ادویه بهش اضافه کنین و در آخر شوید بهش اضافه کنین و بزارین 2 تا 3 دقیقه مواد باهم تف بخورن و سرخ شن و بعد زیرشو خاموش کنین حالا برای ته دیگ کنجدی کف قابلمه روغن بریزید تا داغ شه و سیب زمینی هارو بخابونین تو کنجد تا کنجدی بشه و کف قابلمه بچینین و بزارین چند دقیقه سرخ شه (یکم از کنجدای ته دیگام ریخته به خاطر قابلمه چسبمونه وگرنه اینجوری نمیشه) سپس موادو لایه لایه بریزین لایه برنج یا تو صافی مواد و برنجو باهم قاطی کنین و بریزین تو قابلمه اگه دوس داشتین یه مقدار زعفران دم کرده هم روش بریزین و در آخر یه ته استکان آب هم بریزین داخل قابلمه و با شعله کم گاز بزارین به آرومی دم بکشه.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *