آخرین خبرها

طرز تهیه فرنی نارگیلی برای ماه رمضان

a02139319174102a - طرز تهیه فرنی نارگیلی برای ماه رمضان

مواد لازم فرنی نارگیلی :
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
شیر
دو و نیم پیمانه
100 گرم / 110 کالری
تخم مرغ
۴ عدد
100 گرم / 147 کالری
خامه
سه چهارم پیمانه
100 گرم / 350 کالری
شکر
۶ قاشق غذاخوری
100 گرم / 400 کالری
نارگیل
۴ قاشق غذاخوری
100 گرم / 156 کالری
نان
۳ برش
100 گرم / 250 کالری
پودر کاستر
یک قاشق غذاخوری
نامشخص
وانیل
کمی
100 گرم / 330 کالری
شیرعسل
۲ قاشق غذاخوری
نامشخص

طرز تهیه فرنی نارگیلی :
*. تمامی مواد را در همزن هم بزنید.مواد را در ظرف پیرکس کمی چرب شده بریزید.

*. به مدت ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا با دمای ۱۸۰ درجه بپزد و طلایی رنگ شود.پس از خنک شدن سرو کنید.

خواص نارگیل :
*. پوست درخت‏ انجیر مقدس هندی و انجیر معابد را در شیرنارگیل به صورت خمیر در آورده و در سرتاسر زخم‏ ها بمالید. این کار به تسکین و ترمیم پوست به دلیل خاصیت‏ قابض و مغذی بودن این ترکیب، کمک می‏ کند.
منبع : آکاایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *