فریتاتای مرغ و گوجه
باقیماندۀ غذاهای قبلی را برای درست کردن این غذای خوشمزه و سریع استفاده کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
مرغ باقیمانده
سیبزمینی، پیاز و سیر باقیمانده
گوجۀ باقیمانده
دو قاشق چایخوری روغن زیتون
یک کدوی متوسط، ورقه ورقه شده
8 تخم مرغ، تا حدی هم زده
2 قاشق پنیرِ پارمیزانِ رنده شده
برگ کاهو برای سرو کردن
دستورالعمل
پوست و استخوان مرغ باقیمانده را دور بریزید. پوست سیر را بکنید. مرغ، سیبزمینی، پیاز و سیر را خورد کنید. آنها را همراه با گوجهها در یک کاسه قرار دهید. روغن زیتون را در یک ماهیتابه بروی دمای متوسط گرم کنید. تکههای کدو را برای یک تا دو دقیقه بپزید تا نرم شوند. دما را بروی متوسط قرار دهید. ترکیب مرغ را اضافه کنید. برای 3 تا 4 دقیقه آنها را هم زده و بپزید تا وقتی که خوب گرم شدند. قبل از ادامه کار گریل را با حرارت متوسط روشن کنید. 8 تخممرغ هم زدۀ خود را بروی ترکیب مرغ بریزید. ماهیتابه را بچرخانید تا تخممرغ خوب پخش شود. شعله را روی درجۀ پائین قرار دهید. برای 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که تخممرغ خودش را گرفت آنها را بپزید. دو قاشق سوپخوری پنیرِ پارمیزانِ رنده شده را بروی آن بریزید. سپس ماهیتابه را در زیر گریل قرار دهید و برای 5 دقیقه آن را بپزید. دو دقیقه بایستید، سپس غذای خود را به بشقاب منتقل کرده و آن را برش دهید. هنگام سرو کردن در کنار آن از برگ کاهو استفاده کنید.
منبع : الامتو