آخرین خبرها

طرز تهیه مرغ عسلی

مرغ عسلی

Honey Baked Chicken - طرز تهیه مرغ عسلی

 

مطمئنا از درست کردن این  مرغ با سس شیرین و تند آن پشیمان نخواهید شد.

مواد لازم برای 6 نفر
یک مرغ کامل
نصف لیوان کره
نصف لیوان عسل
یک چهارم لیوان خردل
یک قاشق چای‌خوری نمک
یک قاشق چای‌خوری ادویۀ کاری
دستورالعمل
قدم اول: دمای فر را بروی 175 درجۀ سانتی‌گراد قرار دهید.

قدم دوم: مرغ خود را قطعه قطعه کرده و این قطعات را درون یک ماهیتابۀ کم‌عمق قرار دهید به طوری که پوست مرغ رو به بالا باشد. کرۀ آب شده را با عسل، خردل، نمک و ادویۀ کاری ترکیب کرده و این سس را بروی مرغ خود بریزید. سپس مرغ را برای 75 دقیقه (یک ساعت و ربع) درون فر قرار دهید. همچنین خوب است اگر هر 15 دقیقه در فر را باز کرده و آب مرغ سر ریز شده از ماهیتابه را بروی مرغ خود بریزید. پخت مرغ را تا زمانی که به رنگ قهوه‌ای در آمده و نرم شده بود ادامه بدهید.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *