مرغ عسلی
مطمئنا از درست کردن این مرغ با سس شیرین و تند آن پشیمان نخواهید شد.
مواد لازم برای 6 نفر
یک مرغ کامل
نصف لیوان کره
نصف لیوان عسل
یک چهارم لیوان خردل
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری ادویۀ کاری
دستورالعمل
قدم اول: دمای فر را بروی 175 درجۀ سانتیگراد قرار دهید.
قدم دوم: مرغ خود را قطعه قطعه کرده و این قطعات را درون یک ماهیتابۀ کمعمق قرار دهید به طوری که پوست مرغ رو به بالا باشد. کرۀ آب شده را با عسل، خردل، نمک و ادویۀ کاری ترکیب کرده و این سس را بروی مرغ خود بریزید. سپس مرغ را برای 75 دقیقه (یک ساعت و ربع) درون فر قرار دهید. همچنین خوب است اگر هر 15 دقیقه در فر را باز کرده و آب مرغ سر ریز شده از ماهیتابه را بروی مرغ خود بریزید. پخت مرغ را تا زمانی که به رنگ قهوهای در آمده و نرم شده بود ادامه بدهید.
منبع : آلامتو