آخرین خبرها

طرز تهیه نان بربری خانگی

طرز تهیه نان  بربری  خانگی   .بسیار خوشمزه.11049477 861331930589858 4938997237240917403 n - طرز تهیه نان بربری  خانگی

طرز تهیه : آرد : 1 كیلو شكر : 15 گرم نمك : 12 گرم روغن : 10 گرم خمیر مایه : 20 گرم آب : 550 تا 600 ML كنجد : به میزان كافی طرز تهیه : ابتدا آرد، نمك، شكر و و خمیر مایه را با هم مخلوط می كنیم. سپس آب را كم كم می ریزیم تا خمیر تشكیل شود . به مدت 4 دقیقه خمیر را ورز می دهیم و بعد روغن را اضافه می كنیم و4 دقیقه دیگر ورز می دهیم و به خمبر 15 دقیقه استراحت می دهیم. خمیر را چانه گیری می كنیم و به چانه ها استراحت می دهیم و سپس آنها را پهن می كنیم و اجازه می دهیم تا به سه برابرحجم خود برسد. بعد آنها را داخل فر با دمای 240 یا 230 درجه به مدت تقریبا 12 دقیقه می گذاریم تا پخته شود و البته قبل از گذاشتن در فرمی توانیم روی نان ها هم از تخم مرغ استفاده كنیم و روز آن كنجد هم بپاشیم

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی امید شکری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *