آخرین خبرها

طرز تهیه نان برنجی

نان برنجی
برنجی 300x199 - طرز تهیه نان برنجی

یک شیرینی سنتی و خوشمزه برای نوروز 94 درست کنید و از مزه آن لذت ببرید.

مواد لازم :
کره : 100 گرم
روغن جامد : 100 گرم
پودر شکر : 75 گرم
آرد ذرت : 65 گرم
آرد سفید قنادی : 200 گرم
بیکینگ پودر : 1/8 قاشق چایخوری
وانیل : 1/8 قاشق چایخوری
پودر هل : 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.

در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

پودر قند را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

خمیر را جمع کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.

و با فاصله 2 سانت از هم در سینی فر بچینید.

به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *