مواد لازم نان شکوفه ای :
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
خمیر نان معمولی با خمیز پیتزا
2 برگ
100 گرم / 250 کالری
ژامبون کوچک
به تعداد لازم
100 گرم / 107 کالری
کنجد
مقداری
100 گرم / 580 کالری
قالب گرد فلزی
کوچک
نامشخص
روش تهیه نان شکوفه ای :
*. ابتدا با قالب گرد کوچک خمر نان با پیتزا را ببرید.سپس یک لایه خمیر، یک لایه ژامبون و در انتها لایه آخر خمیر را می گذاریم.در این مرحله خمیر را به 4 قسمت و سپس هر قسمت را به دو قسمت دیگر تقسیم می کنیم ( مطالبق شکل ) در انتها هر قسمت را با دو انگشت یک پیچ کوچک می دهیم.
*. برای زیباتر شدن بهتر است پیچ های کنار هم برعکس یکدیگر باشند، یعنی یک به سمت راست و تکه کناری به سمت چپ برای خوش طعم شدن می توانید در انتها مقداری کنجد روی نان ریخته و آن را داخل فر یا مایکروویو بگذارید. زمانی که رویه خمیرتان طلایی شد، زمان پخت به اتمام رسیده است.
خواص کنجد :
*. مس به دلیل حضور در بسیاری از سیستم های آنزیمی ضد التهابی و آنتی اکسیدانی ، نقش مهمی در کاهش درد و رفع التهاب در بیماری های آرتریت روماتوئید دارد. علاوه بر آن در فعالیت نوعی آنزیم موثر است که برای اتصال کلاژن و الاستین مورد نیاز است. کلاژن و الاستین در ساختار، قدرت و قابلیت ارتجاع رگ های خونی، استخوان ها و مفاصل مهم هستند.
منبع : آکا ایران