نودل با سس دانههای کنجد تست شده
نودلهای سبوس گندم در تمام فروشگاههای ژاپنی و برخی از سوپرمارکتها یافت میشوند. شما میتوانید هر سبزیجاتی که دوست دارید یا در دسترس دارید، به این غذا بیافزائید.
مواد لازم:
مخصوص ۴ نفر
½ فنجان دانهی کنجد
۲۵۰ گرم نودل سبوس گندم
۲ قاشق سوپخوری سرکهی بالزامیک
۱ قاشق سوپخوری شکر سفید
۲ و½قاشق سوپخوری سس سویا
۱ حبه سیر، خردشده
۱ قاشق چایخوری روغن دانهی کنجد سیاه
۵ عدد پیازچهی سبز، خردشده
۳ فنجان کلم بروکلی
طرز تهیه:
فر را از قبل در دمای ۳۷۵ درجهی فارنهایت( ۱۹۰ درجهی سانتیگراد) گرم نمائید.
دانههای کنجد را بر روی کاغذ مخصوص فر بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر گذاشته تا قهوهای شوند.
در همین حین، قابلمهای بزرگ برداشته، مقداری آب و نمک درون آن بریزید تا بجوشد. نودلها را به آن بیافزائید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه یا مادامی که نرم شوند، اجازه دهید بپزند. آنها را آبکش کنید، زیر آب سرد گرفته و دوباره در آبکش بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود.
زنجبیل، شکر، سس سویا، سیر، روغن و پیازچهها را در کاسهای بزرگ مخلوط کنید. به نودلها اضافه کنید و دانههای کنجد تست شده را روی آنها بپاشید. خوب همه مواد را هم بزنید، سپس بروکلیها را اضافه نمائید. پیش از آنکه سرو کنید، اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت کند.
منبع : آلامتو