آخرین خبرها

طرز تهیه پیتزا و خمیر پیتزا …..نوش جان

طرز تهیه پیتزا………………..

برای 4 نفر images3 - طرز تهیه پیتزا و خمیر پیتزا .....نوش جان

نان پیتزا یا خمیر پیتزا

 پنیر پیتزا  1 پیمانه

پنیر پارمزان 1 پیمانه

یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه

مغز ذرت در سس کره‌

سینه مرغ بدون استخوان پخته شده

فلفل دلمه‌ای قرمز درشت خرد شده

1 قاشق چایخوری پوست لیمو

2 قاشق چایخوری ترخون خشک

1 قاشق چایخوری سیر چرخ شده

زیتون خرد شده بودن هسته

یک چهارم پیمانه جعفری تازه خرد شده.

طرز تهیه:

 1.  فر را تا دمای 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.

 2. در یک کاسه پنیر ها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله 2 سانتی‌متری لبه نان پخش کنید. 5 دقیقه آن را درون فر قرار دهید.
 3. ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای 1 دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمه‌ای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان وپنیر ، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت 5 دقیقه یا تا وقتی که پنیر  و لبه‌ها قهوه‌ای شوند قرار دهید.
4. بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.

طرز تهیه  خمیر پیتزا :url - طرز تهیه پیتزا و خمیر پیتزا .....نوش جان

شیر=1 پیمانه
خمیر ترش=1 قاشق سوپخوری یا پکینگ پادر یک قاشق مرباخوری
روغن آبکرده یا روغن زیتون=2/1 پیمانه
آرد به مقداری که مایه خمیر شده و به دست نچسبد=در حدود 5/2 تا 3 پیمانه
نمک=یک قاشق چایخوری…

خمیر ترش و یا پکینگ پودر و نمک را در شیر حل می کنیم و روغن را به آن اضافه می نمائیم و بتدریج آرد را می ریزیم تا مایه بحدی خمیر شود که بدست نچسبد و زیاد هم خشک و سفت نباشد.خمیر را خوب ورز داده روی آن را می پوشانیم تا یکی دو ساعت بماند و ور بیاید.با این مقدار مواد در حدود نیم کیلو خمیر پیتزابدست می آید و برای دو پیتزا  کافی است

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی امید شکری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *