آخرین خبرها

طرز تهیه ژله ابر و بادی چند رنگ

a0792836184102a - طرز تهیه ژله ابر و بادی چند رنگ

مواد لازم ژله ابر و بادی چند رنگ :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
پودر ژله آماده
در دو رنگ
100 گرم / 60 کالری
آب جوش
2 لیوان (برای هر بسته یه لیوان)
100 گرم / 0 کالری
شیر
دو لیوان (برای هر بسته یه لیوان)
100 گرم / 110 کالری

طرز تهیه ژله ابر و بادی چند رنگ :

*. مثل هر ژله دیگه ای هر بسته رو توی یه لیوان آب جوش حل می کنیم و اگه هنوز خوب حل نشد روی بخار کتری در حال جوش یا توی مایکرو می ذاریم تا کاملا شفاف بشه..هردو رنگ رو همزمان آماده می کنیم…میذاریم بیرون از یخچال تا خووووووووووووب خنک بشه…همزمان، توی دو لیوان شیر هم می ریزیم و می ذاریم بازم بیرون یخچال ..بله، باید هردوی اینا با هم به دمای محیط برسن و همدما بشن…(این خیلی مهمه و از لخته شدن ژله بعد از ریختن شیر جلوگیری می کنه) دیگه از این مرحله ها عکس نگرفتم

*. بعد که هردو خنک شدن ( البته شیر ولرم میشه دیگه وقتی از یخچال بیرون اومده!!) آروم و کم کم شیر رو می ریزیم توی ژله..یعنی به هر ظرف ژله یه لیوان شیر اضافه می کنیم..هم می زنیم و می ذاریم توی یخچال تا فقط مثه سفیده تخم مرغ بشه..نیم بند …

*. قالب مورد نظرمون رو که گنجایش داشته باشه میاریم..(می دونین چطور متوجه بشین اندازه قالب ژله تون مناسبه یا نه؟! ببینین مثلا برای این ژله ما دو رنگ داشتیم و 4 لیوان آب (یا شیر) .. کافیه توی قالب مورد نظر به اندازه میزان مایعی که ژله یا دسر می خواد، آب بریزین تا متوجه بشین گنجایش قالبتون چقدره..یعنی اینجا 4 لیوان آب توی قالب می ریزیم که ببینیم کدوم قالبمون متناسب با مواد هست…متناسب بودن اندازه قالب با نوع دسر، توی زیبایی دسر خیلی نقش داره…دسرتون خوشمزه باشه اما توی قالب بزرگی درست بشه که تخت بشه و نما نداشته باشه زحماتتون کمتر به چشم میاد) خب کجا بودیم؟؟!!

*. آهان! ژله مون نیم بند شده و قالبمونم آماده .. حالا قاشق قاشق از هر رنگ می ریزیم..اول دو قاشق از یه رنگ می ریزیم..دو قاشق از رنگ دیگه کنارش و همینطور الی آخر…نکته خیلی مهم اینه که برای لایه اول ، رنگها رو یه تیکه کنار هم نریزین و روی هم هم نریزین…چون وقتی بر می گردونین اونی که بالا می بینین فقط یه رنگه…پس دو قاشق از یه رنگ می ریزیم، دو قاشق رنگ بعد کنارش، دو قاشق از رنگ اولی کنار همین و الی آخر

*. بعدشم همینطور رنگهای متضاد رو روی هم می ریزیم…فکر کنم عکسا واضحه… در نهایت هم برای اینکه توی برش زیباتر باشه، یه قاشق رو خیلی خیلی آروم توی مواد فرو می کنیم و خارج می کنیم..توی چند قسمت مختلف…این حرکت باعث جابجایی رنگ ها میشه…یا اینکه خیلی آروم قاشق رو دوران بدیم توی ظرف تا افقی جابجا بشن رنگها..مثه وقتی که می خوایم هم بزنیم..ولی در واقع هم نمی زنیم!!و میذاریم توی یخچال تا کامل ببنده و بعد هم مثل همه دسرها با تکنیک آب گرم، از قالب خارج می کنیم.

منبع : آکا ایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *