آخرین خبرها

طرز تهیه ژله سمنو!

8ch6r17btesp9q0cp96 300x233 - طرز تهیه ژله سمنو!

مواد لازم برای بیسكویت‌های كوچك:

پودر بیسكویت وانیلی: 300 گرم
كره نرم شده: 100 گرم
پودر بادام: 100 گرم
شیرعسلی: دو قاشق غذاخوری
مواد لازم جهت ژله:
سمنو: 400 گرم
پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری سرصاف
آب: 125 میلی‌لیتر معادل نصف لیوان

روش تهیه:

1. ابتدا قالب موردنظر را كه بهتر است جنس آن سیلیكونی باشد انتخاب كرده و با اسپری روغن چرب می‌كنید.

2. ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب جوش قرار می‌دهیم تا كاملا ذوب و یكدست شود، سپس آن را با سمنو مخلوط كرده و ژله حاصل را داخل قالب‌های موردنظر تقسیم كرده و داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد. پودر بیسكویت، پودر بادام، كره و شیرعسلی را داخل كاسه‌ای گود با هم كاملا مخلوط كرده و چنگ می‌زنیم تا خمیر یكدستی حاصل شود.

3. اگر خمیر شل بود كمی پودر بیسكویت و اگر خمیر سفت بود كمی كره به آن اضافه می‌كنیم. خمیر را كف یك سینی پهن می‌کنیم، بهتر است كف آن را سلفون كشیده باشیم سپس به مدت دو ساعت داخل یخچال می‌گذاریم.

4. بیسكویت آماده شده را از یخچال خارج می‌كنیم متناسب با اندازه كف قالب ژله بیسكویت را برش داده یا كاتر می‌زنیم، داخل سینی می‌چینیم و ژله سمنو را روی آن برمی‌گردانیم. به نظرم این ایده‌ای مناسب برای سرو سمنو در روزهای سال نو است.

منبع : پرشین وی

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *