کاپوناتای پنه و بادمجان
این بشقاب پاستا یک غذای ساده و بدون گوشت، ولی بسیار خوشمزه است.
مواد لازم برای 4 نفر
دو قاشق سوپخوری روغن زیتون
یک پیاز، خرد شده
یک بادمجان بزرگ (حدود 500 گرم)، تقسیم شده به مکعبهای دو سانتیمتری
800 گرم گوجهفرنگی پخته، خرد شده همراه با آب گوجهفرنگی
دو قاشق چایخوری شکر
نصف لیوان (60 گرم) زیتون سبز بدون هسته
یک سوم لیوان (65 گرم) کیپر خشک شده
دو قاشق سوپخوری جعفری
400 گرم پنه یا یک نوع پاستای کوتاه دیگر
دو قاشق سوپخوری پنیر پارمسان تازه، رنده شده
طرز تهیه :
قدم اول: روغن را در ماهیتابه بروی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز و سیر را به ماهیتابه اضافه کرده و آنها را برای 5 دقیقه یا تا زمانی که طلائی رنگ شوند هم بزنید. حرارت را زیاد کرده، بادمجان را اضافه کنید و آن را برای 2 تا 3 دقیقه بپزید تا طلائی رنگ شود. سپس گوجهفرنگی، شکر و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. آن را به دمای جوش برسانید، سپس درجه حرارت آن را کم کرده و بگذارید برای 15 دقیقه یا تا زمانی که بادمجان شما پخته شد و سس آن غلیظ شد بپزد. سپس زیتون، کیپر و جعفری را نیز به آن اضافه کنید و ترکیب خود را هم بزنید.
قدم دوم: در این حین، پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید. خوب آن را آبکش کنید، سپس آن را با سس مخلوط کرده و آن را همراه با پنیر پارمسان سرو کنید.
منبع : آلامتو