مواد لازم:
گوشت چرخکرده: ۶۰۰ گرم، پیاز ریز رنده شده: ۲ عدد، پودر سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری، سس خردل: یک قاشق غذاخوری، زعفران، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم، کره: ۲ قاشق غذاخوری.
طرز تهیه:
پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
گوشت چرخ کرده و پیاز و پودر سوخاری، سس خردل و نمک و فلفل را در غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید تا حسابی چسبنده شود.
گوشت را نیم ساعت در فریزر بگذارید.
فر را از قبل گرم کرده، سینی فر را چرب کنید.
در این مرحله تمام گوشت را کف سینی پهن کرده، به آن برشهای هماندازه داده، روی آن را کاغذ آلومینیوم بکشید و در فر بگذارید.
ابتدا با درجه حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۲ دقیقه و بعد حرارت را کم کنید و ۴۰ دقیقه هم با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا پخت غذا کامل شود.
بهتر است در مرحله آخر کمی کره و زعفران و آ
بلیمو روی کبابها بریزید تا طعم لذیذتری داشته باشد.
در نهایت چند عدد گوجه را نیز کباب کنید.
کباب را در دیس بگذارید و با گوجه و پودر سماق و چند برش لیمو تزئین کرده، با پلو زعفرانی میل کنید.
منبع : پرشین وی