کلم بروکلی لیموئی، سرخ شده
این یک پیشغذای آسان است که احتمالا از آن خوشتان خواهد آمد.
مواد لازم برای 4 نفر
1 و ½ قاشق سوپخوری روغن گیاهی
1/3 لیوان خلال بادام
500 گرم کلم بروکلی
1 قاشق سوپخوری آب
1 لیمو
طرز تهیه
قدم اول: کلم بروکلی را به گلهای کوچک تقسیم کنید. پوست لیمو را هم رنده کرده و آب آن را در لیوانی بگیرید.
قدم دوم: ماهیتابه را بروی دمای متوسط گرم کنید. دو قاشق چایخوری روغن را همراه با بادام به آن اضافه کنید. برای 2 دقیقه یا تا زمانی که بادامها طلایی شوند آنها را هم بزنید. سپس بادام را خارج کرده و کنار بگذارید.
قدم سوم: شعله را روی زیاد قرار دهید. یک قاشق باقیمانده از روغن را اضافه کنید. آن را تکان دهید تا کاملا آغشته به روغن شود. بروکلی را اضافه کنید. برای 1 دقیقه آن را هم بزنید. سپس آب را اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید. برای 30 تا 40 ثانیه یا تا زمانی که بروکلی به رنگ سبز روشن در آمد، آن را بپزید.
قدم چهارم: ماهیتابه را از روی گاز بردارید. پوست رنده شدۀ لیمو، ¼ لیوان از آب لیمو و خلال بادام را به آن اضافه کنید. هم بزنید و سرو کنید.
منبع : آلامتو