یک دسر خوشمزه : تیرامیسوی شکلاتی
با درست کردن این دسر که سادگی و کمهزینه بودن چیزی از خوشمزگی آن کم نمی کند در شب قبل، می توانید با خیال راحت برای مهمانی خود آماده شوید.
مواد لازم
500 گرم پنیر خامهای، نرم شده
150 میلیلیتر قهوه اسپرسو، سرد شده
100 گرم شکلات تیره، آب شده و سرد شده
½ لیوان (80 گرم) خاکهقند، الک شده
یک بستۀ 250 گرمی بیسکوئیت شکلاتی
دستورالعمل
قدم اول: کف و دور یک ظرف آشپزی دایرهشکل به ابعاد 24 در 10 سانتیمتر را با کاغذ آشپزی نچسب بپوشانید و بگذارید از همه طرف مقداری کاغذ اضافه بیاید. پنیر خامهای، 100 میلیلیتر از قهوه، شکلات و خاکهقند را در یک کاسه قرار داده و با استفاده از یک مخلوطکن دستی آنها را هم بزنید تا زمانی که ترکیبی یکدست حاصل شود.
قدم دوم: بیسکوئیتها را در قهوۀ باقیمانده خیس کنید. 5 بیسکوئیت را در یک لایه در کف ظرف خود بچینید و در صورت نیاز آنها را کوچکتر کنید. ¼ از ترکیب پنیر خود را با قاشق روی آن ریخته و کاملا آن را صاف کنید. یک لایه دیگر از بیسکوئیت و ترکیب پنیر را روی آن قرار دهید. دقت داشته باشید که حتما با یک لایه از ترکیب پنیر خود به لایهها پایان دهید. بیسکوئیت باقیمانده را مقداری له کنید و آن را بروی لایه آخر بریزید. ترکیب را پوشانده و آن را برای 6 ساعت یا کل شب در یخچال قرار دهید. سپس آن را از یخچال خارج کرده و به قطعاتی با ضخامت 2 سانتیمتر برش دهید.
منبع : الامتو