آخرین خبرها

طرز تهیه ی آب‌ نبات بادام زمینی

412181 279 300x300 - طرز تهیه ی آب‌ نبات بادام زمینی

تعداد: 72 عدد
زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان پخت: 45 دقیقه

مواد لازم

2 پیمانه شکر
یک پیمانه شيره‌ى ذرت‌ (آميزه‌ى شيرينى‌ كه‌ از نشاسته‌ى ذرت‌ مى‌سازند)
نصف پیمانه آب
¼ پیمانه کره
2.5 پیمانه بادام زمینی
1.5 قاشق چایخوری جوش شیرین

آب‌نبات بادام زمینی

طرز تهیه

1. کف دو سینی فر کاغذروغنی قرار دهید. سطح آنها را با کره چرب کنید و کنار بگذارید. در یک قابلمه، شکر، شیره ذرت، آب و ¼ پیمانه کره را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا به مرحله جوش برسند. حرارت را کم کنید و بگذارید همین طور نیم جوش باقی بماند. حدود 30 دقیقه کافی است.

2. بادام زمینی ها را اضافه کنید و روی حرارت ملایم به هم زدن ادامه دهید. باید حدود 15 تا 20 دقیقه این مراحل ادامه داشته باشند تا مخلوط هم غلیظ و سفت شود.

3. قابلمه رااز روی حرارت بردارید. جوش شیرین را روی مخلوط شیره ذرت بریزید و سریعا هم بزنید. وقتی یکدست شدند، مواد را روی کاغذهای روغنی بریزید. آنها را در دمای اتاق کنار بگذارید تا سفت شوند.

4. این آب نبات ها را می توانید تا یک هفته در دمای اتاق نگهداری کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *