مـواد لازم
• 150 گرم نخود
• 150 گرم لوبیا چیتی
• 150 گرم عدس
• 1 کیلو سبزی آش
• 400 گرم رشته آشی
• 4 عدد پیاز متوسط
• سیر به مقدار لازم
• 2 قاشق غذا خوری نعناع خشک
• 2 لیوان کشک غلیظ
• 2 قاشق غذا خوری آرد سفید
• روغن به مقدار لازم
• نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
خوراکیهای خیابانی در ایران (3)
دستور پخت
1. برای تهیه آش رشته ابتدا نخود و لوبیا چیتی را در آب بمدت 4 ساعت خیس کنید و عدس را نیز در آب در ظرف جداگانه خیس کنید. سپس سبزی آش که شامل تره، جعفری، اسفناج، شوید و گشنیز است پاک کرده و خوب بشوئید و خرد کنید.
2. پیازها و سیرها را پوست کنده و خرد کنید و سپس با روغن جدا از هم سرخ کنید حال آب نخود و لوبیا چیتی را خالی کرده و در دیگچه بریزید و با نیمی از پیاز داغ و سیر داغ و زردچوبه و آب بگذارید بپزد و در نیم ساعت آخر عدس را نیز اضافه کرده و بگذارید خوب بپزد.
3. در یک قابلمه بزرگ کمی از پیاز داغ، زردچوبه و آب زیاد بریزید و بگذارید تا آب به جوش بیاید سپس سبزی آش که خرد کرده اید به آب اضافه کنید و بگذارید سبزی بپزد. حال نخود، لوبیا و عدس پخته شده را در آش رشته بریزید. 2 قاشق آرد را در کمی آب سرد کاملا حل کنید و به آش اضافه نمائید و سپس رشته را به قطعات کوچکتر خرد کرده و در آش بریزید و مرتب هم بزنید، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت دیگر با حرارت ملایم بپزد و آش رشته خوب جا بیفتد.
4. در ظرفی کمی روغن ریخته و نعناع خشک را بمدت بسیار کم در روغن سرخ کنید. آش رشته آماده است. آش را در ظرفی بکشید و آنرا با کشک، نعناع داغ، پیاز داغ و سیر داغ تزئین و سرو کنید نوش جان.
منبع : برترین ها