آخرین خبرها

طرز تهیه ی آش رشته

396720 435 300x225 - طرز تهیه ی آش رشته

مـواد لازم

• 150 گرم نخود

• 150 گرم لوبیا چیتی

• 150 گرم عدس

• 1 کیلو سبزی آش

• 400 گرم رشته آشی

• 4 عدد پیاز متوسط

• سیر به مقدار لازم

• 2 قاشق غذا خوری نعناع خشک

• 2 لیوان کشک غلیظ

• 2 قاشق غذا خوری آرد سفید

• روغن به مقدار لازم

• نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

خوراکی‌های خیابانی در ایران (3)

دستور پخت

1. برای تهیه آش رشته ابتدا نخود و لوبیا چیتی را در آب بمدت 4 ساعت خیس کنید و عدس را نیز در آب در ظرف جداگانه خیس کنید. سپس سبزی آش که شامل تره، جعفری، اسفناج، شوید و گشنیز است پاک کرده و خوب بشوئید و خرد کنید.

2. پیازها و سیرها را پوست کنده و خرد کنید و سپس با روغن جدا از هم سرخ کنید حال آب نخود و لوبیا چیتی را خالی کرده و در دیگچه بریزید و با نیمی از پیاز داغ و سیر داغ و زردچوبه و آب بگذارید بپزد و در نیم ساعت آخر عدس را نیز اضافه کرده و بگذارید خوب بپزد.

3. در یک قابلمه بزرگ کمی از پیاز داغ، زردچوبه و آب زیاد بریزید و بگذارید تا آب به جوش بیاید سپس سبزی آش که خرد کرده اید به آب اضافه کنید و بگذارید سبزی بپزد. حال نخود، لوبیا و عدس پخته شده را در آش رشته بریزید. 2 قاشق آرد را در کمی آب سرد کاملا حل کنید و به آش اضافه نمائید و سپس رشته را به قطعات کوچکتر خرد کرده و در آش بریزید و مرتب هم بزنید، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت دیگر با حرارت ملایم بپزد و آش رشته خوب جا بیفتد.

4. در ظرفی کمی روغن ریخته و نعناع خشک را بمدت بسیار کم در روغن سرخ کنید. آش رشته آماده است. آش را در ظرفی بکشید و آنرا با کشک، نعناع داغ، پیاز داغ و سیر داغ تزئین و سرو کنید نوش جان.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *