آخرین خبرها

طرز تهیه ی آش سه نگه سیر

غذای کردستانی ها؛ آش سه نگه سیر
یکی از غذاهای محلی کردستان ، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است.
همشهری آنلاین: یکی از غذاهای محلی کردستان، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است .

مواد لازم :

گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان: 300 الی 400 گرم
برنج: نصف پیمانه
عدس: يك پیمانه
کشک پاستوریزه: 5 قاشق غذا خوری (کشک رقیق‌تر 3 لیوان)
زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز: به میزان لازم
سینه مرغ برای کوفته ریزه
پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن به مقدار لازم
نعناع داغ برای تزئین

آشنایی با روش تهیه آش سه نگه سیر – غذای محلی کردستان

513385 4082 226x300 - طرز تهیه ی آش سه نگه سیر

طرز تهیه:

1. گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه می‌پزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه می‌کنند و کشک سائیده شده درون آن می‌ریزند.

2. بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین می‌کنند.

3. کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده میکنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن، رنگ و میزان نمک را تعیین کنند ، در چنین آش‌هایی که کشک مصرف می‌شود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشک‌های پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود .

4. در این آش مي‌توانيد بعد از پختن گوشت ،استخوان‌ها را جدا کرده و گوشت را تکه تکه کرده و در آش بريزيد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *