آخرین خبرها

طرز تهیه ی اسفناج پلو

538334 333 300x200 - طرز تهیه ی اسفناج پلو

مواد لازم:

برنج / 2 پیمانه
تکه های مرغ یا گوشت / 200 گرم
اسفناج / 200 گرم
پیاز / 2 عدد متوسط
سیر / 2 حبه
نمک، فلفل و زرد‌چوبه / به مقدار لازم
دارچین، زعفران / مقداری

اسفناج پلو

طرز تهیه:

1. ابتدا پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن تفت دهید. بعد تکه های مرغ یا گوشت را اضافه کرده و تفت دهید.

2. به آن کمی نمک و فلفل و زردچوبه بزنید. روی آن مقداری آب ریخته، بگذارید تا گوشت بپزد تا وقتی که کمی آب در آن باقی بماند.

3. اسفناج را هم پاک کرده، بشویید و خرد کنید. سپس مقداری پیاز را در کمی روغن تفت داده و اسفناج را به آن اضافه کنید و تا حدی سرخ کنید. کمی هم نمک و فلفل و زرد‌چوبه به آن اضافه کنید.

4. از طرفی برنج را که قبلا با آب و نمک خیس کرده اید، آبکش کنید.

5. در دیگ مقداری روغن بریزید تا داغ شود، سپس ته دیگ نان یا سیب زمینی قرار دهید. مقداری برنج ریخته و مقداری گوشت و اسفناج روی آن بریزید و روی مواد کمی دارچین و زعفران اضافه کنید.

6. این کار را اد‌امه د‌هید تا برنج و مواد‌ تمام شود‌ و پس از ریختن آب و روغن روی آن، برنج را د‌م کنید.

نکته: هنگام آبکش کردن برنج، برنج را از حد معمول زنده تر بردارید، زیرا آب گوشت و اسفناج باعث نرم شدن برنج خواهد شد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *