مواد لازم
گوجه فرنگی 5=عدد
تخم مرغ =2عدد
پیاز =1عدد کوچک
رب گوجه فرنگی=یک قاشق سوپخوری
نمک فلفل اودویه ومقداری زردچوبه به میزان لازم
طرز تهيه
1. اول پیاز را خوب ریز کرده و در روغن داغ کاملاً سرخ کرده کمی زردچوبه به آن می زنیم تا طلائی شود و بعد گوجه فرنگی ها را پوست کنده یا رنده می کنیم بهتر است پوست آنها را کنده و در تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم تا خوب نرم شود.
2. وقتی خوب نرم شد مقدار ربی را که داشتیم اضافه می کنیم و همینطور نمک فلفل ادویه وقتی مواد کاملاً سرخ شد تخم مرغ ها را جدا زده و به مواد اضافه کرده و روی شعله کم بهم می زنیم تا کمی عسلی شود املت ما آماده است
منبع : برترین ها