آخرین خبرها

طرز تهیه ی باتر چیکن

371124 631 296x3001 296x300 - طرز تهیه ی باتر چیکن

مواد لازم (۴ نفر)

• ۵۰۰ گرم مرغ بدون استخوان

• ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع

• یک عدد پیاز متوسط، ساطوری‌شده

• ۲حبه سیر، ساطوری‌شده

• ۲ قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه، ساطوری‌شده

• یک قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز

• ۲ قاشق چای‌خوری ادویه گرم ماسالا

• یک قاشق چای‌خوری زردچوبه

• یک قاشق چای‌خوری فلفل قرمز

• ۲۵ گرم کره

• یک دسته کوچک گشنیز، ساطوری‌شده

• نمک

مواد لازم برای طعم‌دار کردن مرغ:

• ۲حبه سیر، ساطوری‌شده

• یک قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه، رنده شده

• یک عدد فلفل قرمز تند، ساطوری‌شده

• ۴ قاشق غذاخوری آبلیمو

• یک قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز

• یک قاشق چای‌خوری پودر زیره سبز

• یک قاشق چای‌خوری زردچوبه

• ۱۵۰ میلی‌لیتر ماست

• نمک

روش تهیه

1. مواد طعم‌دار کردن مرغ را با هم مخلوط کرده و تکه‌های مرغ را که بهتر است ران باشد، حداقل یک ساعت در آن بخوابانید.

2. روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط گرم کنید. پیاز را ۴ دقیقه در آن تفت دهید. سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید.

3. ادویه‌ها را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن خارج شود. کره را هم در قابلمه ریخته و صبر کنید تا آب شود.

4. مرغ‌ها را از مایه خارج کرده و داخل قابلمه بریزید. شعله را زیاد کنید تا مواد آب نیندازد و مرغ‌ها سرخ شود. مایه باقیمانده طعم‌دار کردن مرغ را اضافه کرده و پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید. نیم پیمانه آب جوش ریخته و با در بسته، ۳۰دقیقه خورش را بپزید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و اگر لازم بود، کمی آب‌‌جوش اضافه کنید اما به یاد داشته باشید که این خورش غلیظ است. قبل از سرو غذا، گشنیز ساطوری‌شده را اضافه کرده و آن را با نان یا برنج سرو کنید.

منبع : برترین ها

3/5 - (1 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *