بامیه با گوجه فرنگی
تعداد : 5 نفر
زمان تهیه : 30 دقیقه
زمان پخت : 45 دقیقه
خوراک : لبنانی
مواد لازم بامیه با گوجه فرنگی :
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
روغن گیاهی
2 پیمانه
100 گرم / 739 کالری
بامیه
600 گرم
100 گرم / 40 کالری
روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری
100 گرم / 900 کالری
پیاز متوسط خرد شده
یک عدد
100 گرم / 36 کالری
سیر رنده شده
5 حبه
100 گرم / 120 کالری
برگ های گشنیز خرد شده
4 قاشق غذاخوری
100 گرم / 20 کالری
گوجه فرنگی متوسط خرد شده
دو عدد
100 گرم / 15 کالری
آب
2.5 پیمانه
100 گرم / 0 کالری
عصاره سبزیجات
دو عدد
نامشخص
رب گوجه فرنگی
دو قاشق غذاخوری
100 گرم / 76 کالری
پودر گشنیز
نصف قاشق چایخوری
100 گرم / 279 کالری
پودر دارچین
¼ قاشق چایخوری
100 گرم / 0 کالری
پودر فلفل سفید
¼ قاشق چایخوری
100 گرم / 0 کالری
روش تهیه بامیه با گوجه فرنگی :
*. روغن را در قابلمه گرم کنید و بامیه را در آن تفت دهید تا کاملا طلایی شود. بامیه ها را از تابه درآورید و آنها را درون آبکش قرار دهید تا روغن اضافه شان گرفته شود.روغن زیتون را در قابلمه متوسط روی حرارت ملایم گرم کنید. پیازها را اضافه کنید.
*. هم بزنید تا نرم و طلایی شوند.سپس سیر و گشنیز را بیفزایید و هم بزنید. بامیه آماده شده، گوجه فرنگی، آب، عصاره مرغ، رب گوجه فرنگی و ادویه را اضافه کنید و هم بزنید.اجازه دهید مواد حدود 20 تا 25 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد و بامیه نرم شود.
منبع : آکا ایران