آخرین خبرها

طرز تهیه ی بخمه ترش ، خوراک گوشت با طعمی شیرین

یخمه ترش، خوراک گوشت با طعمی شیرین
گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیم پز شود. آلو، به و پر زردآلو را به گوشت اضافه کرده تا نیم پز شود.
سایت چاشنیک:

مواد لازم:

آلو : 200 گرم
پر زرد آلو : 200 گرم
به (خرد شده) :2 عدد
گوشت گوسفندی : 250 گرم
برنج : یک پیمانه
شکر : 1/2 استکان
زردچوبه : یک قاشقق چایخوری
نمک : به مقدار لازم

503889 224 297x300 - طرز تهیه ی بخمه ترش ، خوراک گوشت با طعمی شیرین

 

یخمه ترش

طرز تهیه:

1. گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیم پز شود.

2. آلو، به و پر زردآلو را به گوشت اضافه کرده تا نیم پز شود.

3. برنج را اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا کاملا جا افتاده و آب آن کشیده شود. ب

4. عد از پخت آرام آرام غذا را بکوبید تا هسته‌های آلوها گرفته شود. بعد از بیرون آوردن هسته‌ها غذا را با گوشت کوب خوب بکوبید.

5. سپس شکر را افزوده و مجددا روی حرارت قرار دهید تا زمانیکه شکر در آن حل شود. یخمه ترش آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با نان سرو کنید.

نکته آشپزی:

مقدار شیرینی این غذا بسته به ذائقه شما دارد. می‌توان از شیره خرما نیز استفاده کرد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *