آخرین خبرها

طرز تهیه ی بریان به

400340 501 300x223 - طرز تهیه ی بریان به

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه

طرز تهیه بریان به

مواد اولیه برای 7 نفر:

نمك به میزان لازم
رب انار نصف فنجان
كشمش 150گرم
به 1كیلو
نخود 100گرم
زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
پیاز پیاز 2عدد
گوشت 1كیلو (گوساله)
فلفل به میزان لازم
سیب زمینی سیب زمینی 2عدد

طرز تهیه:

1. ابتدا گوشت را به ابعاد دلخواه برش داده و بشویید و اجازه دهید كاملا خشك شود.پیاز را نگینی خرد كرده و در روغن نیمه سرخ كنید و بعد گوشت را اضافه كرده و قدری تفت دهید تا تغییر رنگ داده و سفید شود و بعد با مقداری زردچوبه مخلوط كرده و با چند پیمانه آب بگذارید تا بپزد.

2. نخود را جداگانه با مقداری آب و نمك بپزید و بعد از پخت به گوشت اضافه کنید.

3. به را به قطعات دلخواه خرد کرده، همراه با كشمش شسته شده به مواد بیفزایید. وقتی مواد جا افتاد، رب انار، نمك و فلفل را اضافه كنید.

4. در آخر سیب زمینی های قطعه قطعه شده را هم اضافه كرده و اجازه دهید غذایتان جا بیفتد.

طرز تهیه بریان به

نكات:

1)می‌توانید به جای به، از برگه زردآلو نیز استفاده كنید. در این صورت نام این غذا، قلیه قیصی می‌شود.

2)بهتر است از رب انار ترش استفاده كنید تا طعم غذایتان ملس و خوشمزه شود.

3)اضافه كردن مقداری زعفران به این غذا آن را خوشمزه تر میكند.

4)این غذا را با نان و یا پلو میتوانید سرو كنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *