چي لازم دارم؟
ماست كمچرب: 5/1 پيمانه
پنير ماسكارپونه: یک پيمانه
ريواس خردشده: 3 پيمانه
عسل: 3 قاشق سوپ خوري
زنجبيل تازه خلالي شده: 3 تكه كوچك
چطور آماده كنم؟
ماست و پنير ماسكارپونه را داخل كاسه ريخته و با همزن به خوبي مخلوط كنيد. سپس آن را براي یک ساعت داخل فريزر قرار دهيد. در اين حين، ريواس و زنجبيل را به همراه عسل در قابلمهاي بزرگ ريخته و پنج قاشق سوپ خوري آب به آن اضافه كنيد. درب ظرف را بگذاريد و قابلمه را براي نيم ساعت روي شعله كم اجاق گاز قرار دهيد تا ريواس و زنجبيل نرم شده و بپزند.
سپس قابلمه را از روي حرارت برداريد و كنار بگذاريد تا سرد شود. مخلوط ريواس و زنجبيل پخته شده را داخل دستگاه غذاساز بريزيد تا پوره شود. حال مخلوط ماست و پنير نيمه يخ زده را به پوره ريواس و زنجبيل در دستگاه غذاساز اضافه كنيد و به خوبي آنها را با هم مخلوط كنيد. مخلوط نهايي را براي 2 ساعت داخل فريزر قرار دهيد. سپس مواد را يك بار ديگر با قاشق هم بزنيد و در فريزر بگذاريد تا كاملا سفت شود.
فوت كوزه گري:
براي تهيه اين بستني بهتر است از ريواسهاي كاملا قرمز استفاده كنيد تا رنگ بستني صورتي شود. همچنين ميتوانيد براي خوشرنگ شدن بستني به آن مقداري آب چغندر يا رنگ خوراكي قرمز اضافه كنيد.
منبع : برترین ها