آخرین خبرها

طرز تهیه ی بنفی پای

بنفی پای

467141 797 300x169 - طرز تهیه ی بنفی پای

مواد لازم

• بیسکویت 300 گرم
• کره ذوب شده 60 گرم
• سس کارامل 400 گرم
• موز 3 عدد بزرگ
• خامه فرم گرفته شده 350 گرم
• شکر 1 قاشق غذاخوری
• شکلات تلخ 100 گرم

طرز تهیه

1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.

2. بیسکویت ها را در مخلوط کن بریزید تا پودر شوند بعد کره را به آن اضافه و کره را نیز با بیسکویت ها مخلوط کنید. بعد مخلوط را در یک قالب کمربندی 24 سانتی متری که انتهای آن جدا می شود و روی آن یک لایه از کاغذ شیرینی پزی قرار داده شده به صورت کامل فشار دهید و در لایه وسط فر به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید.

3. وقتی کمی مواد سرخ شد آن را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود. بعد به آرامی مواد را از قالب جدا کرده و در روی ظرف اصلی قرار دهید . موز ها را خرد کرده و روی مواد بچینید . بعد سس کارامل را روی مواد بریزید و در یخچال بگذارید تا یک ساعت خنک شود.

4. شکر و خامه را به هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد . خامه را روی مواد بریزید. شکلات تلخ را روی حرارت آب جوش ذوب کنید .

5. وقتی کمی سرد شد و خامه بست،دسر بنفی پای آماده است.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *