آخرین خبرها

طرز تهیه ی بورک گوشت و جعفــری

387886 727 300x202 - طرز تهیه ی بورک گوشت و جعفــری

مواد لازم

خمیر یوفکا مثلثی 9595: 25 ورق

گوشت چرخ کرده:300 گرم

جعفری ریز خرد شده:100 گرم

پنیر پیتزا:100 گرم

آب و روغن مایع: به میزان لازم

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

پیاز رنده شده: یک عدد

طرز تهیه

اردورهای گرم برای روزهای سرد

ابتدا پیاز را به همراه کمی روغن در تابه ریخته و تفت داده تا کمی تغییر رنگ دهد. سپس گوشت را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به پیاز افزوده و تفت می‌دهیم. جعفری و پنیر پیتزای رنده شده را به مواد افزوده و پس از سه دقیقه تابه را از روی حرارت برمی‌داریم. برای تهیه بورک، سطح کار خود را کمی نم‌دار نموده، یک ورق یوفکای 9595 را روی سطح کار پهن مي‌كنيم به گونه‌ای که قاعده مثلث( قسمت دایره‌ای) نزدیک به شما باشد، سپس با استفاده از قلم‌مو کمی آب روی سطح خمیر و لبه‌های آن می‌زنیم. یک قاشق سوپخوری از مخلوط گوشت و جعفری برداشته و با کمی فاصله در قاعده مثلث به صورت خطی می‌ریزیم.

لبه‌های خمیر را از دو طرف روی مواد آورده و آن ‌را رول كرده تا به انتهای خمیر برسیم، سپس انتهای خمیر را در کاسه‌ای که از قبل با آب پر کرده‌ایم، زده و رول را می‌بندیم. این کار را تا اتمام مواد ادامه می‌دهیم. روغن را کف تابه‌ای پهن به گونه‌ای ریخته که در تابه یک سانتی‌متر ارتفاع داشته باشد. تابه را روی حرارت گذاشته و اجازه می‌دهیم تا روغن کاملا داغ شود. اطراف بورک‌ها را سرخ نموده و آنها را روی حوله آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی بورک‌ها گرفته شود، سپس آن را به همراه سالاد سرو می‌کنیم.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *