آخرین خبرها

طرز تهیه ی بيسكويت كره اي

535735 812 300x225 - طرز تهیه ی بيسكويت كره اي

مواد لازم:

70 گرم پودر قند
100 گرم كره نرم شده
2 /1 ق چ وانيل
150 گرم آرد
2 عدد زرده تخم مرغ
1 ق س شير سرد
ترافل رنگي مقداري براي تزیين.

طرز تهیه:

1. ابتدا كره نرم‌شده را در ظرف مناسبي بريزيد و به وسيله چنگال كمي هم بزنيد. سپس پودر قند را به آن اضافه كرده و هم زدن را با دستگاه همزن ادامه دهيد.

2. حالا وقت اضافه كردن زرده‌های تخم مرغ است که پس از هم زدن وانيل و شير را هم اضافه كنيد و همين طور هم بزنيد. ماده بعدي آرد است که بایدكم‌كم بيفزاييد.

3. بعد از آنكه مواد خوب با هم مخلوط شدند، سطح سيني فر را با كاغذ روغني شيريني پزي بپوشانيد. سپس مواد را داخل قيف ريخته و آن را به شكل گرد يا بيضي با فاصله روي كاغذ بريزيد.

4. در پايان هركدام از بيسكويت ها را با مقداري ترافل رنگي تزيين كنيد. فر اجاق گاز را با حرارت 160 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد و سيني حاوي بيسكويت ها را در طبقه وسط فر قرار دهيد.

5. براي پخت اين بيسكويت 8 تا 10 دقيقه زمان كافي است.حالا سيني را از فر بيرون آوريد و كناري بگذاريد تا سرد شود. سپس بيسكويت ها را از كاغذ جدا كنيد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *