آخرین خبرها

طرز تهیه ی بُرش چغندر

378262 541 300x1991 300x199 - طرز تهیه ی بُرش چغندر

مواد لازم

• نصف یک عدد پیاز

• 4 حبه سیر

• دو ساقه کرفس

• نصف یک عدد کلم کوچک (سفید یا قرمز)

• یک عدد سیب زمینی بزرگ

• یک تا دو عدد هویچ

• 2 تا 3 عدد چغندر

• دو عدد سینه مرغ

• 1.5 قاشق غذاخوری روغن زیتون

• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

• نمک

• 3 تا 4 پیمانه آب مرغ

• دو قاشق چایخوری شوید خشک شده

• دو قاشق غذاخوری سرکه سیب

• آب یک عدد لیموترش

• خامه ترش (برای تزئین)

روش تهیه

1. پیازها را پوست بگیرید و خلالی کنید.

2. سیر و کرفس را نیز ریز خرد کنید.

3. یک عدد کلم کوچک را ریز خرد کنید تا چهار پیمانه از آن به دست بیاید.

4. سیب زمینی را نیز خلالی و نازک خرد کنید.

5. هویج ها را نیز همچون سیب زمینی ها ریز و خلالی کنید.

6. در این مرحله نوبت به چغندرها می رسد، آنها را نیز همچون هویچ و سیب زمینی باریک و خلالی خرد کنید.

7. در این مرحله همه سبزیجات شما آماده هستند.

8. در این مرحله، روغن زیتون را در قابلمه بزرگی داغ کنید.

9. پیازها را داخل آن بریزد و حدود دو تا 3 دقیقه تفت دهید تا سبک شوند.

10. در مرحله بعد، سیر و کرفس را اضافه کنید و دو تا سه دقیقه تفت دهید.

11. سبزیجات آماده شده، همچون چغندر، سیب زمینی، هویج و کلم را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

12. در این مرحله به مواد نمک و فلفل اضافه کنید.

13. آب مرغ را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود 30 تا 45 دقیقه با شعله ملایم، نیم جوش باشند.

14. در این فاصله، سینه های مرغ را نمک و فلفل بزنید. در یک تابه متوسط کمی روغن زیتون بریزید و حدود 15 دقیقه آنها را بپزید.

15. سپس با کمک چنگال، مرغ ها را ریش‌ریش کنید و داخل قابلمه بریزید.

16. در این مرحله، شوید خشک، آب لیموترش و سرکه سیب را به سبزیجات داخل قابلمه اضافه کنید. در صورت نیاز، نمک و فلفل اضافه کنید.

17. سوپ را گرم با خامه ترش سرو کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *