آخرین خبرها

طرز تهیه ی بیسکویت

 

464988 653 263x300 - طرز تهیه ی بیسکویت

مواد لازم:

آرد: 225 گرم
آرد ذرت: 75 گرم
كره نرم شده: 250 گرم
پودر قند:60 گرم
رنده پوست پرتقال: 2 قاشق غذاخوري
آب پرتقال: يك قاشق غذاخوري

طرز تهیه:

1. فر را روي 170 درجه سانتي گراد گرم كنيد. كف سيني فر را با كاغذ روغني بپوشانيد. آرد و آرد ذرت را با هم مخلوط كنيد. كره را به همراه پودر قند هم بزنيد تا نرم و لطيف شود.

2. آردها، پوست پرتقال و آب پرتقال را به كره اضافه كنيد و با قاشق هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند، يادتان باشد از هم زدن بيش از اندازه مواد بپرهيزيد چون بيسكويت به روغن مي‌افتد. به اندازه‌اي هم بزنيد كه آرد با كره مخلوط شود.

3. در يك قيف قنادي، ماسوره شكوفه بگذاريد و داخل قيف را با مواد بيسكويت پر كنيد و بعد به صورت ساده و به اندازه يك انگشت روي كاغذ روغني از مواد بيسكويت بريزيد. سيني را در فر گذاشته و به مدت 15 تا 20 دقيقه بيسكويت‌ها را بپزيد، بعد آنها را از فر درآورده و بگذاريد سرد شوند، در انتها سر بيسكويت‌ها را در شكلات ذوب شده بزنيد و با رنده پوست پرتقال روي آنها را تزئين كنيد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *