آخرین خبرها

طرز تهیه ی تارت خرما

474094 947 280x300 - طرز تهیه ی تارت خرما

مواد لازم خمیر

• آرد: 175 گرم

• كره سرد: 75 گرم

• تخم مرغ: یك عدد

• آب یخ: یك قاشق سوپ‌خوری

موادلازم میانی

• كره نرم:90 گرم

• شكر: 90 گرم

• تخم‌مرغ زده شده: یك عدد

• بادام پودر شده: 90 گرم

• آرد: گرم

• آب: یك قاشق سوپ‌خوری

• اسانس پرتقال: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری

• خرمای نصف شده و هسته گرفته: 15 عدد درشت

• مارمالاد زردآلو: 4 قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه

1. فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم كنید. آرد الك كرده و كره سرد را داخل دستگاه غذاساز بریزید.

2. تخم مرغ و آب یخ را داخل مواد بریزید و با نوک انگشتان مواد را مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید.

3. خمیر را به‌مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

4. سطحی را آردپاشی كنید و خمیر را روی آن با وردنه باز كنید و داخل قالب تارت 20 سانتی‌متری قرار دهید به‌طوری كه كف و دیواره آن را بپوشاند.

5. سطح خمیر را چنگال بزنید و به‌مدت 20 دقیقه بپزید.

6. مواد آماده شده را روی تارت آماده شده پهن كنید و به‌مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. پس از آن تارت را از فر بیرون بیاورید و خرمای نیمه شده را به طور مرتب روی مواد بادامی دور تا دور قالب بچینید و به‌مدت 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

7. حین پخت، تارت را از فر خارج كرده و مارمالاد گرم شده را با برس روی تارت بمالید و پس از خنك شدن از قالب خارج كرده و سرو كنید.

طرز تهیه مواد میانی

1. كره و شكر را با قاشق چوبی هم بزنید تا مخلوط شود.

2. تخم مرغ را نیز اضافه کنید.

3. پس از مخلوط شدن پودر بادام، آب مخلوط شده با اسانس پرتقال و آرد را اضافه كنید تا كاملا مخلوط شود.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *