آخرین خبرها

طرز تهیه ی تارت شكلات و موز

474095 318 300x201 - طرز تهیه ی تارت شكلات و موز

تعداد: 4 نفر

مواد لازم

خمير مخصوص تارت

• كره: 400 گرم

• شكر: 170 گرم

• وانيل: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري

• آرد: 550 گرم

• تخم‌مرغ: يك عدد

• نمك: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري

مواد اصلي تارت شكلات

• زرده تخم‌‌مرغ: 4 عدد

• پودر كاستر: يك قاشق چاي‌خوري

• شكر: 2 قاشق چاي‌خوري

• شكلات تلخ و شيرين: 200 گرم

• خامه پرچرب: 300 ميلي‌ليتر

• شير: يك پیمانه250 ميلي‌ليتر

روش تهيه

خمير تارت:

1. فر را روشن كرده و در دماي 175 درجه سانتي‌گراد قرار مي‌دهيم.

2. ابتدا كره، تخم‌‌مرغ، شكر، وانيل و نمك را داخل ظرف همزن ريخته و مي‌گذاريم آنقدر هم بخورد تا كاملا يكدست و پفكي شود.

3. آرد را الك كرده و كم‌كم به مخلوط اضافه مي‌كنيم و با دست هم مي‌زنيم و ورز مي‌دهيم.

4. خمير را با وردنه صاف كرده و درون قالب‌ تارت پهن مي‌كنيم و به مدت 25 تا 30 دقيقه درون فر گذاشته و پس از اتمام در مي‌آوريم تا خنك شود.

مواد اصلي تارت شكلات:

1. تخم‌مرغ‌ها را زده تا كاملا يكدست شود سپس كم‌كم پودر كاسترد و شكر را به آن مي‌افزاييم.

2. در يك ظرف استيل شكلات‌ها را ريخته و روي بخار آب، شكلات‌ها را به حالت مايع درمي‌آوريم؛ پس از آب شدن شكلات‌ها شير را به آن اضافه كرده و با اولين جوشی كه مخلوط شير و شكلات زد آن را برداشته و مي‌گذاريم تا در دماي اتاق خنك شوند.

3. خامه را مي‌زنيم تا فرم بگیرد.

4. مخلوط (تخم‌مرغ، پودر كاسترد و شكر) را به شير و شكلات مي‌‌افزاييم و با ليسك هم مي‌زنيم تا كاملا با هم مخلوط شوند.

5. خامه را كم‌كم به مخلوط اضافه كرده و با ليسك هم مي‌زنيم تا كاملا با هم مخلوط شوند و روي خمير تارت پخته شده ريخته و به مدت 2 تا 3 ساعت درون يخچال مي‌گذاريم تا مايع شكلاتي فرم بگيرد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *