تعداد: 4 نفر
مواد لازم
خمير مخصوص تارت
• كره: 400 گرم
• شكر: 170 گرم
• وانيل: يكدوم قاشق چايخوري
• آرد: 550 گرم
• تخممرغ: يك عدد
• نمك: يكچهارم قاشق چايخوري
مواد اصلي تارت شكلات
• زرده تخممرغ: 4 عدد
• پودر كاستر: يك قاشق چايخوري
• شكر: 2 قاشق چايخوري
• شكلات تلخ و شيرين: 200 گرم
• خامه پرچرب: 300 ميليليتر
• شير: يك پیمانه250 ميليليتر
روش تهيه
خمير تارت:
1. فر را روشن كرده و در دماي 175 درجه سانتيگراد قرار ميدهيم.
2. ابتدا كره، تخممرغ، شكر، وانيل و نمك را داخل ظرف همزن ريخته و ميگذاريم آنقدر هم بخورد تا كاملا يكدست و پفكي شود.
3. آرد را الك كرده و كمكم به مخلوط اضافه ميكنيم و با دست هم ميزنيم و ورز ميدهيم.
4. خمير را با وردنه صاف كرده و درون قالب تارت پهن ميكنيم و به مدت 25 تا 30 دقيقه درون فر گذاشته و پس از اتمام در ميآوريم تا خنك شود.
مواد اصلي تارت شكلات:
1. تخممرغها را زده تا كاملا يكدست شود سپس كمكم پودر كاسترد و شكر را به آن ميافزاييم.
2. در يك ظرف استيل شكلاتها را ريخته و روي بخار آب، شكلاتها را به حالت مايع درميآوريم؛ پس از آب شدن شكلاتها شير را به آن اضافه كرده و با اولين جوشی كه مخلوط شير و شكلات زد آن را برداشته و ميگذاريم تا در دماي اتاق خنك شوند.
3. خامه را ميزنيم تا فرم بگیرد.
4. مخلوط (تخممرغ، پودر كاسترد و شكر) را به شير و شكلات ميافزاييم و با ليسك هم ميزنيم تا كاملا با هم مخلوط شوند.
5. خامه را كمكم به مخلوط اضافه كرده و با ليسك هم ميزنيم تا كاملا با هم مخلوط شوند و روي خمير تارت پخته شده ريخته و به مدت 2 تا 3 ساعت درون يخچال ميگذاريم تا مايع شكلاتي فرم بگيرد.
منبع : برترین ها