آخرین خبرها

طرز تهیه ی تارت ميوه شكلاتي

474098 964 215x300 - طرز تهیه ی تارت ميوه شكلاتي

مواد لازم براي خمير تارت

• آرد: 325 گرم

• پودر كاكائو: 50 گرم

• كره: 180 گرم

• پودر شكر: 4 قاشق سوپ‌خوري

• روغن مايع: 4 قاشق سوپ‌خوري

• آب سرد: 2 قاشق سوپ‌خوري

• تخم‌مرغ: يك عدد

• لوبيا قرمز: به ميزان لازم

مواد لازم براي داخل تارت:

• موز و كمپوت آناناس: به ميزان لازم

• خامه فرم‌گرفته: يك ليوان

• شكلات سياه: 300 گرم

• خامه صبحانه: 300 گرم

روش تهیه

1. براي آماده‌كردن خمير ابتدا آرد، پودر كاكائو و پودر شكر را با هم مخلوط‌كرده، كره را كه به دماي محيط رسيده ميان آن مي‌گذاريم و با نوك انگشتان به خورد آن مي‌دهيم تا مخلوط ماسه‌اي شكل شود. آب، روغن مايع و تخم‌مرغ را با هم مخلوط كرده و مايع را به مخلوط ماسه‌اي شكل اضافه مي‌كنيم و همه را با هم ورز مي‌دهيم تا خمير مطلوب حاصل شود.

2. خمير حاصل را داخل كيسه‌ نايلوني قرار داده و به‌مدت يك ساعت داخل يخچال مي‌گذاريم تا استراحت كند.

3. سپس آن را يك ساعت از يخچال بيرون مي‌گذاريم تا به دماي محيط برسد، خمير را داخل قالب تارت به قطر28 تا 30 سانتي‌متر پهن كرده طوري كه ضخامت خمير حدود نيم‌‌سانتي‌متر باشد و لبه‌هاي آن داخل قالب بالا بيايد.

4. روي خمير را با چنگال يا وسيله‌ مخصوص، حفره‌اي ايجاد كرده، روي يك كاغذ روغني پهن مي‌كنيم و روي سطح آن را با لوبيا قرمز مي‌پوشانيم و به‌مدت 45 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، ‌مي‌پزيم.

5. خامه‌ را با ميوه‌ها مخلوط كرده، روي سطح تارت پهن مي‌كنيم و داخل يخچال مي‌گذاريم، شكلات سياه و خامه صبحانه را با هم روي حرارت ملايم گذاشته تا شكلات ذوب شده و با خامه مخلوط شود. كرم حاصل را كه گاناش نام دارد روي لايه آخر تارت مي‌ريزيم و داخل يخچال مي‌گذاريم تا كاملا ببندد، پس از چند ساعت روي آن را با خامه و ميوه تزئين مي‌كنيم.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *