آخرین خبرها

طرز تهیه ی ترشـی انار و لـبو

387900 981 200x300 - طرز تهیه ی ترشـی انار و لـبو

مواد لازم

لبو: پنج عدد

سيب درختي: سه عدد

انار: دو عدد

سركه: به ميزان لازم

شكر: دو قاشق مرباخوري

طرز تهیه

لبوهاي خام را رنده نموده و سركه را به ميزاني كه روي لبوها را بگيرد، به آن اضافه مي‌كنيم. تركيب لبو و سركه را روي حرارت ملايم گذاشته، اجازه مي‌دهيم تا بجوشد و حالتي مانند مارمالاد پيدا كند. سيب‌ها را پوست كنده، رنده نموده و به لبوهاي جوشيده اضافه مي‌كنيم، سپس شكر را افزوده و مي‌گذاريم تا مخلوط مواد چند جوش بخورد. مواد را كنار گذاشته تا سرد شوند. انارها را دان كرده، بعد از سرد شدن مواد، آن را افزوده و مخلوط مي‌كنيم. ترشي را در شيشه ريخته، پنج تا شش روز در آن را بسته نگه داشته و اجازه مي‌دهيم تا كاملا آماده شود.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *