ترشـی تخـم مـرغ قـرمز
مواد لازم
چغندر قرمز: 425 گرم
شكر قهوه اي: 50 گرم
سركه: 1/4 پيمانه
آب سرد: 1/4 پيمانه
نمك: نصف قاشق چايخوري
ميخك: چهار عدد
چوب دارچين كوچك: يك عدد
تخم مرغ آبپز شده: شش عدد
طرز تهیه
شكر قهوهاي، سركه، آب، نمك، ميخك و چوب دارچين را با هم در يك ماهيتابه متوسط مخلوط ميكنيم، سپس به مدت هشت دقيقه روي حرارت متوسط گذاشته و هم ميزنيم. چغندرها را اضافه كرده و دو دقيقه ديگر روي حرارت ميگذاريم تا گرم شوند. پوست تخممرغهاي آبپز را گرفته، در ظرف مورد نظر براي تهيه ترشي گذاشته و بعد مخلوط را به آن اضافه كرده و در ظرف را محكم ميبنديم. اين ترشي حداقل پنج روز قبل از مصرف بايد در يخچال نگهداري شود.
منبع : برترین ها