آخرین خبرها

طرز تهیه ی ته‌ديگ آردي با طعم جوجه

454355 347 300x225 - طرز تهیه ی ته‌ديگ آردي با طعم جوجه

چي لازم دارم؟

آرد: دو قاشق غذاخوري
ماست: سه قاشق غذاخوري
تخم‌مرغ: يك عدد
پودر سير: به مقدار لازم
قرص آماده سوپ يا عصاره گوشت مرغ: يك عدد
زعفران دمكرده: يك قاشق غذاخوري
روغن مايع: يك قاشق غذاخوري
برنج آبكش شده: سه پيمانه

چطور بپزم؟

1. برنج را نيم‌پز و بعد آبكش كنيد. هنگام دم كردن برنج، قابلمه را گرم كنيد و كمي روغن بريزيد.

2. آرد، تخم‌مرغ، ماست، زعفران، پودر قرص یا عصاره، پودر سير و روغن را با چند قاشق برنج آبكش كرده مخلوط كنيد. مايه به دست آمده مايه اصلي ته‌ديگ شماست.

3. در آخر برنج آبكش را روي مواد بريزيد و در مدت طولاني با حرارت ملايم دم كنيد. در صورت تمايل كمي كنجد هم مي‌توانيد كف قابلمه بپاشيد.

فوت كوزه‌گري:

قرص عصاره گوشت مرغ به اين ته‌ديگ طعم جوجه‌چيني مي‌دهد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *