چي لازم دارم؟
برنج: سه پيمانه
كدو حلوايي: 10 برش
روغن كنجد: چهار قاشق غذاخوري
نمك، شكر و زعفران: به مقدار لازم
چطور بپزم؟
1. برنج را با نمك و كمي روغن نيمپز و آبكش كنيد.
2. كدو حلوايي را با قطر دو سانتيمتر يا حتي بيشتر برش دهيد.كف قابلمه را روغن كنجد بريزيد و کدوها را كف قابلمه بچينيد و كمي زعفران اضافه كنيد.
3. در آخر شكر را روي كدوها بپاشيد و برنج را روي آنها بريزيد و دم كنيد.
فوت كوزهگري:
بهتر است برشهاي كدو را از قسمت باريك كدو بزنید چون اين قسمت پهنا و ضخامت بيشتري دارد و براي تهديگ مناسبتر است. حرارت گاز را ملايم نگه داريد چون احتمال دارد كدوها زود بسوزند.
منبع : برترین ها