چي لازم دارم؟
سينه مرغ پخته و ريششده: سه عدد
بادنجان حلقهاي سرخشده: سه عدد
زرده تخممرغ: سه عدد
گوجهفرنگي: يك عدد
برنج پخته آبكش شده: سه پيمانه
زعفران دمكرده: هرچه بيشتر بهتر
روغن مايع: 100 گرم
ماست: 200 گرم
نمك، فلفل، زردچوبه و كره: به مقدار لازم
زرشك، خلال بادام و خلال پسته خيس خورده: به مقدار لازم
چطور بپزم؟
1. زرده تخممرغ، زعفران، ماست، نمك، فلفل و زردچوبه را همراه يكسوم برنج با هم مخلوط كنيد.
2. كف قابلمه يا ظرف نچسب را چرب كرده و مواد را كف قابلمه پخش كنيد. يك لايه مرغ سپس يك لايه برنج، بعد يك لايه بادنجان سرخ شده و گوجه حلقه شده و در آخر يك لايه برنج بريزيد.
3. به همين ترتيب ادامه دهيد تا مواد تمام شود. لايه آخر را برنجي كه با زعفران، خلال پسته، خلال بادام و زرشك مخلوط كرده بوديد ميريزيد و با كفگير آن را فشار دهيد.
4. روي قابلمه يك عدد كاغذ آلومينيومي كشيده و چند سوراخ روي آن ايجاد كنيد و قابلمه را روي حرارت متوسط 30دقيقه بگذارید تا دم بكشد.
5. در آخر با مخلوط زرشك و خلال بادام و پسته روي آن را تزئين كنيد.
فوت كوزهگري:
اگر تهديگ خشك و ترد دوست دارید، زرده تخممرغ بيشتري بزنيد و اگر تمايل داريد تهديگ نرم شود، ماست بیشتری اضافه كنيد.
منبع : برترین ها