آخرین خبرها

طرز تهیه ی ته‌چين گوشت و سبزيجات

454308 419 300x225 - طرز تهیه ی ته‌چين گوشت و سبزيجات

چي لازم دارم؟

گوشت: 250 گرم
برنج: سه پيمانه
سبزي خرد و ريز شده (تره، جعفري و شويد): سه پيمانه
قارچ: 200 گرم
تخم‌مرغ: پنج عدد
فلفل‌دلمه‌اي رنگي: یک عدد
ماست چكيده پرچرب: یک ليوان
زعفران دم‌كرده: یک قاشق مرباخوري

چطور بپزم؟

1. گوشت خرد شده را با پياز، كمي نمك و فلفل كاملا بپزيد، ‌طوري كه يك استكان كوچك آب ته آن باقی بماند.

2. برنج را به صورت جداگانه نيم‌پز و بعد آبكش كنيد. زعفران را دم كرده، سپس تخم‌مرغ‌ها را در آن شكسته و ماست، سبزي، فلفل‌دلمه‌‌ای و قارچ را هم به مخلوط اضافه كنيد.

3. همه مواد را هم بزنيد و مقداري از برنج را به مخلوط اضافه كنيد. كف تابه را با كمي روغن چرب كنید.

4. ابتدا كمي از مخلوط را كف تابه ريخته و گوشت پخته شده را روي آن به صورت منظم بچينيد، سپس بقيه مواد و نهايتا باقي‌مانده برنج را ريخته و کمی آب گوشت كه ته ظرف مانده را روي كل مواد بريزيد. با حرارت ملایم اجازه دهید دم بکشد.

فوت كوزه‌گري:

مي‌توانيد از انواع ماست ترش چكيده استفاده كنيد. ماست كفير هم گزينه مناسبي است.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *