آخرین خبرها

طرز تهیه ی ته چین قارچ و مرغ

ته چین قارچ و مرغ

مواد لازم

• دو عدد سینه مرغ متوسط

• یک عدد پیاز

• 150 گرم قارچ

• 3/1 پیمانه زرشک

• یک پیمانه ماست

• 3 عدد زرده تخم‌مرغ

• 3 پیمانه برنج آبکش شده

• زعفران دم کرده

• روغن به میزان لازم

 

a25161023244102a 300x208 - طرز تهیه ی ته چین قارچ و مرغ

 

روش تهیه

1. مرغ را با پیاز، نمک و زرد چوبه ومقداری زعفران بپزید و پس از پخت استخوان های آن را جدا و به قطعه های کوچک خرد کنید.

2. در یک تابه متوسط، قارچ را روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شوند.

3. در تابه کوچک دیگری نیز زرشک ر ا با کمی شکر تفت دهید.

4. مرغ خرد شده و زرشک را به تابه قارچ ها اضافه کنید و همه مواد را چند دقیقه با هم تفت دهید.

5. در یک کاسه بزرگ، ماست، زعفران دم کرده و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. سپس برنج را اضافه کنید و کاملا هم بزنید.

6. کف تابه روغن و کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی داغ شود. نیمی مخلوط برنج را بریزید. یک لایه مخلوط مرغ قرار دهید و با قاشق فشار دهید و دوباره بقیه مخلوط برنج را بریزید و با پشت قاشق کاملا سطح آن را اصاف کنید.

6. حرارت را کم کنید و بگذارید حدود 45 دقیقه پخته و طلایی شود.

منبع : آکا ایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *