آخرین خبرها

طرز تهیه ی ته چین قارچ

504412 922 300x197 - طرز تهیه ی ته چین قارچ

مواد لازم:

برنج : 4 پیمانه
ماست: یک لیوان
زعفران: یک قاشق چای‌خوری
زرشک: یک قاشق غذاخوری
مرغ: 300 گرم
پیاز: یک عدد
قارچ: 100 گرم
زرده تخم‌مرغ: 3 عدد
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: نصف لیوان

آشنایی با روش تهیه ته چین قارچ

طرز تهیه:

1. ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید.

2. بعد از این‌ که مرغ پخته و خنک شد استخوان‌های آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

3. در یک ماهی‌تابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید.

4. سپس آن را با مرغ مخلوط کنید.

5. زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید.

6. برنج آب‌کش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.

7. کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.

8. سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید.

9. بعد از 30 تا 45 دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *