توپ بلوچیز
بلوچیز جزو اولین پنیرهای فرنگی بود که راهش به سفره های ما باز شد. حالا چی شد که ما ایرانی ها با این ذائقه سختمان اولین پنیر فرنگی که گیرمان آمد، یک پنیر کپک زده بد بو بود، خدا می داند. بلوچیز یک پنیر فرانسوی اصیل است که به خاطر دانه های آبی داخل پنیر به آن پنیر رگه آبی هم می گویند.
مواد لازم:
پنیر خامه ای: 200 گرم
بلو چیز: 150 گرم
خامه: 2 قاشق غذا خوری
گردو خرد: یک دوم پیمانه
جعفری یا نعنا: 2 قاشق غذاخوری
پیازچه: به مقدار دلخواه
بیسکویت شور: به مقدار لازم
طرزتهیه:
بلوچیز را رنده کنید و با پنیر خامه ای، خامه، نصف گردو، نعنا و پیازچه مخلوط کنید. مواد نباید خیلی شل باشد تا بتوانید آن را به شکل توپ در بیاورید. مواد را یک ساعت در یخچال بگذارید.
گلوله های کوچک از مواد را بردارید و به شکل توپ در آورید. گردو و بیسکویت را را کاملا ریز کنید. تعدادی از توپهای پنیر را در بیسکویت و بعضی را در گردو بغلتانید (می تواید از انواع سبزی خرد شده یا کنجد نیز استفاده کنید). توپهای پنیر را با بیسکویت و نان سرو کنید.
منبع : برترین ها