مواد لازم :
– كره: 350 گرم
– آرد: 500 گرم
– روغن مایع: 150 گرم
– عسل: 3 قاشق سوپخوری
– پودر قند: 280 گرم
– پودر گل محمدی: یك پیمانه
– هل: یك قاشق چایخوری
– گلاب: یك پیمانه
– بادام پودر شده: یك پیمانه
طرز تهیه:
1 – روغن مایع را همراه كره داخل تابه ریخته، آرد را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آرد طلایی شود اما رنگ آن تغییر زیادی نكند.
2 – پودر بادام را اضافه كنید تا تفت بخورد.
3 – مواد را از روی حرارت برداشته، عسل و پودر هل را نیز اضافه كنید.
4 – وقتی از حرارت افتاد، پودر قند و پودر گل محمدی را به همراه گلاب اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا مواد بهصورت خمیر درآید.
5 – میتوانید حلوا را داخل سینی پهن كنید و پس از سرد شدن قالب بزنید یا به اندازه یك قاشق از مواد برداشته، آن را گرد كنید و داخل گل محمدی پودر شده بغلطانید.
منبع : آلامتو