آخرین خبرها

طرز تهیه ی حلوای گل محمدی

6438665932434 275x300 - طرز تهیه ی حلوای گل محمدی

مواد لازم :

– كره: 350 گرم
– آرد: 500 گرم
– روغن مایع: 150 گرم
– عسل: 3 قاشق سوپ‌خوری
– پودر قند: 280 گرم
– پودر گل محمدی: یك پیمانه
– هل: یك قاشق چای‌خوری
– گلاب: یك پیمانه
– بادام پودر شده: یك پیمانه

طرز تهیه:

1 –  روغن مایع را همراه كره داخل تابه ریخته، آرد را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آرد طلایی شود اما رنگ آن تغییر زیادی نكند.

2 – پودر بادام را اضافه كنید تا تفت بخورد.

3 –  مواد را از روی حرارت برداشته، عسل و پودر هل را نیز اضافه كنید.

4 –  وقتی از حرارت افتاد، پودر قند و پودر گل محمدی را به همراه گلاب اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا مواد به‌صورت خمیر درآید.

5 – می‌توانید حلوا را داخل سینی پهن كنید و پس از سرد شدن قالب بزنید یا به اندازه یك قاشق از مواد برداشته، آن را گرد كنید و داخل گل محمدی پودر شده بغلطانید.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *