آخرین خبرها

طرز تهیه ی حلیم نخودی

 

462151 421 300x293 - طرز تهیه ی حلیم نخودی

 

مواد لازم:

گندم پوست كنده: یك لیوان و نیم
نخود: یك دوم لیوان
گوشت گوسفند سردست: 400 گرم
نمك: یك پنجم قاشق چای‌خوری
پیاز متوسط: دو عدد
آب گوشت: دو لیوان
دارچین: به مقدار لازم
شكر: به مقدار لازم
كره: چهار قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه

1. نخود را 24 ساعت قبل از پخت خیس كنید. گندم را 24 ساعت زودتر خیس كرده و با نمك بپزید. نخود را همرا با پیاز و گوشت پخته، سپس گوشت پخته را از آب و نخود جدا كنید و بكوبید تا رشته رشته شود.

2. گندم را هم با كمی آب جوش در مخلوط‌كن بریزید تا كاملا له شود. اما نخود را با كمی آب گوشت له كنید. این كار را هم می‌توانید در مخلوط‌كن انجام دهید.

3. بقیه‌ آب گوشت، نخود، گوشت و گندم له شده را با هم مخلوط كرده و در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. حدود نیم لیتر آب به آن اضافه كرده و بگذارید حلیم به مدت نیم ساعت جا بیفتد. حواس‌تان باشد كه در این مدت حلیم مرتب هم زده شود تا ته نگیرد.

منبع : برترین ها

3.4/5 - (5 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

یک نظر

  1. عباس همدانی

    حلیم نخود نباید پایه اش نخود باشه ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *